SALVIA NORD

Mbrojtës të natyrës dhe të trashëgimisë së vyer gjenetike mijëravjeçare të trojeve tona,
tek Salvia Nord, prej më shumë se 30 vitesh, përzgjedhim dhe prodhojmë
bimë të vyera mjekësore dhe aromatike autoktone shqiptare,
për kënaqësinë, shplodhjen dhe shëndetin tuaj.

Sipërmarrje familjare

Pasioni dhe përkushtimi i përditshëm ndaj punës dhe natyrës janë cilësitë që spikasin tek të gjithë pjesëtarët e skuadrës së Salvia Nord.
Play Video
SHËNDETI MBI TË GJITHA

Bimët mjekësore e aromatike më cilësore, për shëndetin dhe mirëqënien tuaj.

KËNAQËSIA E AROMAVE NATYRALE

Aroma, ngjyra dhe shije mbresëlënëse që ju dhurojnë kënaqësi ditëve dhe netëve tuaja.

RESPEKTI PËR MJEDISIN

Kujdesi maksimal për mjedisin karakterizon që nga fillimi gjithë veprimtaritë tona.

PRODHIME 100% ORGANIKE

Prej vitesh kultivojmë varitete autoktone shqiptare me metoda organike të çertifikuara.

BIMË TË MBLEDHURA ME DORË

Në kohën e duhur, kur përbërësit e çmuar të bimëve tona janë në nivelin e tyre ideal.

PROÇESE & TEKNOLOGJI MODERNE

Për të përftuar me metoda natyrale vajrat më të mirë esencialë.

Zbuloni vetitë e jashtëzakonshme të vajrave esencialë, çajrave & bimëve mjekësore dhe aromatike autoktone shqiptare.

VIZITA PUNE & TURISTIKE

Ju mirëpresim në Koplik pranë Liqenit të Shkodrës

Partnerë të Fermerëve Shqiptarë

Prej 30 vitesh bashkëpunojmë ngushtë me qindra fermerë të specializuar anembanë vendit, si furnizues të besuar me fidanë të bimëve mjekësore dhe aromatike.

ESENCA E PUNËS SONË

CILËSI E GARANTUAR DHE E ÇERTIFIKUAR

Me kujdesin më të madh për mjedisin dhe për shëndetin e njeriut tek Salvia Nord punojmë vetëm me metoda organike, të çertifikuara nga institucionet përkatëse dhe të vlerësuara nga blerësit dhe partnerët tanë brenda dhe jashtë vendit.