Çajrat bimore të Salvia Nord

Kënaqësia e shijimit të një gote çaji aromatik të përftuar nga bimët mjekësore sjell me vete edhe plot përfitime për organizmin tuaj.

Pije ideale për rehidratimin e lëkurës apo pastrimin e trupit nga toksinat, çajrat bimorë nuk përmbajnë kafeinë dhe mund të konsumohen lehtë gjatë gjithë ditës.

Vetitë e shumta pozitive i kanë bërë çajrat bimorë një prej pijeve më të preferuara në botë, me rreth 400 miliardë gota të konsumuara çdo vit!

Tek Salvia Nord ne prodhojmë shtatë lloje mjaft të kërkuara çajrash bimorë: Sherebele, Lavande, Rigoni të bardhë, Timusi, Trumze, Rozmarine dhe Helichrisiumi.

Të gjithë janë 100% natyralë, BIO e të çertifikuar organikë.

Shijet dhe aromat nuk jua përshkruajmë dot, duhet të vini ti provoni!