Salvia Nord në Media

Puna dhe rezultatet e arritura nga Salvia Nord nder vite kane terhequr vemendjen e publikut dhe jane bere shpesh objekt lajmi ne mediat e medha e te vogla shqiptare.

Ne vijim disa reportazhe dhe lajme te mediave kombetare kushtuar veprimtarise se Salvia Nord.